Kezdőoldal

Üdvözöljük az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. és MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. informatikai platformján!

Fontos tájékoztató az oldal működésével kapcsolatban! Kérjük olvassák végig az információkat IDE kattintva.

Társaságunk a szolgáltatási területéhez tartozó hét megyében élő teljes lakosság és üzleti szféra szolgálatában áll és napjainkban az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. több mint 804.796 ügyfelet, az MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. több mint 788.683 ügyfelet szolgál ki magas színvonalon. Számunkra a legfontosabb Ügyfeleink megelégedettsége, az hogy az energiát folyamatosan, jó minőségben és biztonságosan rendelkezésükre bocsáthassuk, ezért kiemelt figyelmet fordítunk a vezetékrendszer és a különböző gázüzemű berendezések biztonságos működésére, üzemeltetésére valamint a gázszolgáltatás zavartalanságának biztosítására.

Társaságunk által létrehozott Informatikai Platform célja, hogy megkönnyítsük a rendszerhasználó Partnereinkkel való kapcsolattartást és folyamatosan, rugalmasan megfeleljünk a környezeti kihívásoknak. Hiszen a mai liberalizált földgázpiaci körülmények, az energiatudatos gondolkodás megkövetelik a megbízható, naprakész adatszolgáltatáson alapuló munkavégzést.

Ezzel a honlappal teljesen új alapokra helyezzük, egyszerűbbé, gyorsabbá és megbízhatóbbá tesszük Partnereink és Munkatársaink mindennapi munkavégzését.

Bízunk abban, hogy az informatikai platform létrehozása hozzájárul Társaságaink sikeres együttműködéséhez.

Berkes Gábor műszaki igazgató

Kiadja: MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt.

6724 Szeged, Pulcz. u. 44.  gázszolgáltatási üzemzavar bejelentés: (80) 820 141, (80) 440 141