Havi gáznapi órai adatok email küldése

Menü -> Regisztrációhoz kötött szolgáltatástok -> Havi gáznapi órai adatok email küldése

Figyelem! A riport egyelőre csak fogyasztók részére érhető el!

A menüpont segítségével beállíthatjuk és megtekinthetjük, hogy melyik POD-ok gázhavi fogyasztási adatait szeretnénk e-mailben megkapni. Az e-mailek küldése minden hónap 2-án történik meg az addig beállított POD-okra. Adattartalma pedig az előző gázhavi fogyasztási adatok (a beállított POD-okra).

Az Új feliratkozás gombra kattintva lehet belépni a POD választó menübe. Itt a POD felirat meletti „Nincs kijelölve” gombra kattintva előjön egy lenyíló menüben, amiben pipálással választható ki, mely POD(ok)-ra szeretnénk a beállítást elvégezni. A szűrés mezőben lehet keresni is a megjelenő listában. Legalább egy POD kiválasztása után (akár az összes is kiválasztható) a Feliratkozás napi riportokra gomb megnyomásával menthetjük el a beállítást. A gomb megnyomása után az oldal visszalép az előző oldalra, ahol sikeres mentés után megjelenik zöld sávban a „Sikeres létrehozás!” felirat és a listában megjelennek a napi küldésre feliratkoztatott POD-ok. A megjelenő listában lehetőség van adott POD leiratkoztatására, a sorban lévő Törlés gomb megnyomásával.

A „További értesítési (email cím) hozzáadása” gombbal tetszőleges másolati címzettek vehetők fel a riporthoz. (A saját regisztrált e-mail címet nem szükséges megadni, arra a rendszer automatikusan küldeni fogja.)