Regisztráció képviselőként

Tisztelt regisztráló Képviselő!

Tájékoztatjuk, hogy az Informatikai Platformunkon történő képviselői jogkörben történő eljáráshoz (pl. energetikai szakreferns tevékenység) regisztrációra van szüksége.

A képviselő regisztrációját követően (a Platform értesítése alapján) a képviselő jogosultságainak megadása a képviselőket meghatalmazó felhasználó feladata. A regisztrációhoz kötött képviselői jogok menedzselés a felhasználó részéről a képviselő és a felhasználó közötti meghatalmazás vagy megbízás jogviszonyán alapszik, melyet az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. közvetlenül nem vizsgál, az Informatikai Platformon történő képviselői jogosultságok kiadását, szerkesztését és megszüntetését a felhasználó meghatalmazási és felelősségi körébe utalja.

Felhívjuk figyelmét, hogy képviselői regisztrációt csak 18. évét betöltött, jogképes, magyar állampolgár indíthat!

Képviselői tevékenységük során a szükségszerűen elvégzett adatkezelés folyamán fokozott figyelmet kell fordítaniuk az Önökhöz eljuttatott adatok védelmére.

Adatkezelésnek minősül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így például: gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, felhasználása, harmadik személy részére történő továbbítása, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása.

Adatfeldolgozásnak minősül az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől, feltéve hogy a technikai feladatot az adatokon végzik.

A regisztrációval és a portálszabályzat elfogadásával az elosztói engedélyes tájékoztatását tudomásul vette és az abban foglaltakat megértette.

A regisztrációval kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket a partnerportal@gaz.mvmhalozat.hu e-mail címre várjuk.