Regisztráció fogyasztóként

Kérjük, fokozottan figyeljen az adatok feltöltésekor, mert a regisztráció jóváhagyása a megadott adatok és az adatbázisunkban megtalálható adatok összevetése alapján történik. Amennyiben egy felhasználó több fogyasztási hellyel, vagy POD azonosítóval rendelkezik elegendő csak egy POD és a hozzá tartozó fogyasztási hely adatait megadni. A Portálon csak a távleolvasóval felszerelt POD-okra lehet regisztrációt indítani! A jelen portálon nincs lehetőség diktálásra! Ehhez kérjük, keresse az egyetemes vagy szabadpiaci kereskedője oldalát! Sikeres regisztráció esetén a fogyasztóhoz tartozó összes POD regisztrálásra kerül.

  • Felhívjuk figyelmüket, hogy a regisztráció elbírálása biztonsági okokból a regisztrációs űrlap kitöltését és beküldését követő 3 munkanapon belül töténik meg! Megértésüket köszönjük!

  • Ezen az oldalon lévő űrlap kizárólag fogyasztók (természetes személy vagy cég) részére szolgál. Képviselők, meghatalmazottak (pl. energetikai szakreferens tevékenységhez) részére a képviselői regisztráció szolgál. A meghatalmazás menetéről bővebben a súgóban olvashat.
  • Név: Fogyasztó neve, azaz természetes személy vagy cégnév
  • Fogyasztási hely cím: Telephely, fogyasztási hely címe, feltüntetve az irányítószámot, várost, közterület nevét és típusát vagy helyrajzi számot.
  • Kapcsolattartó neve: A regisztrációs űrlapot kitöltő természetes személy neve
  • A regisztrációval kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket a partnerportal@gaz.mvmhalozat.hu e-mail címre várjuk.