Kapacitás adatok

Kapacitás adatok

Kapacitás adatok eléréséhez Belépés szükséges.

Menü -> Regisztrációhoz kötött szolgáltatások -> Kapacitás adatok

A kapacitás adatok menüpont segítségével egy kiválasztott POD egy adott gáznapra vonatkozó kapacitás adatai tekinthetők meg. Felhívjuk a Tisztelt Felhasználók figyelmét, hogy a napon belüli kapacitás-lekötés értéke átmenetileg a napi kapacitás termék sorában kerül megjelenítésre
A lekérdezett dokumentum nem minősül az elosztó által kiadott hivatalos igazolásnak!
Használata: Kiválasztjuk a lekérdezni kívánt POD-ot (egyszerre egy db jelölhető ki), majd kiválasztjuk az időszak alatt a kívánt dátumot (egy gáznap választható ki egyszerre) majd a küld gombbal indítható a lekérdezés. Az adatok visszamenőlegesen 2 gázévre (aktuális gázév és az előző), illetve előremenőlegesen az aktuális gázév végéig (szeptember 30.) tekinthetők meg. Az adatok online jelennek meg, illetve az oldal alján az Adatok letöltése gombra kattintva exportálható PDF formátumban.

Korábbi lekérdezések kezelése

Korábbi lekérdezések kezeléséhez Belépés szükséges.

Menü -> Regisztrációhoz kötött szolgáltatások -> Korábbi lekérdezések

A menüpont alatt érhetőek el a korábban indított lekérdezések listája, és a lekérdezések eredménye letölthető formátumban. Ha a rendszeren karbantartás zajlik, akkor az állapot oszlopban Feldolgozás alatt státusz olvasható. Elkészült állapot esetén kész a lekérdezés, letölthető az eredmény. Ha az állapot sikertelen, vagy nem megfelelő argumentumokkal lett indítva a lekérdezés (pl. nem volt még felszerelve távleolvasó a lekérdezni kívánt időszakban) vagy szerver kommunikációs hiba történt. A lekérdezések a Platformon 5 napig kerülnek tárolásra, az 5 napon túli lekérdezések törlődnek.