Tájékoztató

Tisztelt Partnereink!

A Partnerportál weboldala kis mértékében meg fog újulni, ezért kérjük olvassák végig tájékoztatónkat. Az oldal elérési címe és e-mail címe a jövőben az alábbiak szerint változik:

webcím: partnerportal.mvmhalozat.hu

e-mail cím: partnerportal@gaz.mvmhalozat.hu 

A régi címek még korlátozott ideig elérhetőek lesznek, de a könnyebb kapcsolattartás érdekében a jövőben javasoljuk a fenti elérhetőségek használatát. Az új e-mail cím és webcím a mai napon (2023.12.05.) kerül élesítésre, a leveleket már az új címről fogják megkapni.

Az új weblap belépési oldalán lesz egy választó funkció, az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. és MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. mellett kiegészül az oldal a MVM Émász Áramhálózati Kft. fogyasztási helyeivel. Ezért a főoldalon meg fog jelenni egy választó felület, aminek a segítségével lehet váltani a gáz és áram elosztók között.

Az oldal alapvető működésében nem lesz változás, minden funkció az eddig megszokott működéssel érhető el.

Kérjük a fogyasztókat, amennyiben adószámmal rendelkeznek és eddig nem tették meg, rögzítsék fel azt a belépés után az Adatmódosítás - > Adatok módosítása menüpontban. A Portál csak ekkor tudja megfelelően összerendelni a POD-okat egy fiókba.

Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a Portál regisztrációhoz és használatához működő e-mail cím szükséges. Amennyiben megváltozott, vagy nem elérhető a cím, amit Ön belépéshez használ, kérjük jelezze a fenti e-mail címen (a régi valamint az új e-mailt is megadva) és átállítjuk. A már nem működő e-mail címet használó fiókokat törölni fogjuk, ezután új regisztráció lesz szükséges az adatok eléréséhez.